Bemutatkozunk

balesetes-auto-mentes-gyorAutómentő munkatársaimmal évek óta végzünk autószállítás, autómentő tevékenységet. A mentéseknél kiemelten törekszünk a biztonságos és körültekintő munkavégzésre, és hogy ügyfeleink kívánságait maradéktalanul sikerüljön teljesíteni.

Elsősorban kisebb, 3.5 tonna súly alatti gépjárművek műszaki mentésével foglalkozunk. Platós, tréleres autómentést és autószállítást végzünk, csörlős autómentővel.  Munkánk során gyakran hívnak bennünket árokba csúszott, működésképtelen járművek tulajdonosai. Előfordul, hogy az interneten találnak rá Győri autómentő weboldalunkra és ezen keresztül hívnak bennünket műszaki hibás járműhöz vagy éppen balesethez. Sokan panaszkodnak, hogy főleg éjszaka nem mennek ki autómentővel a helyszínre mert a mentést nem tartják elég “gazdaságosnak”. Én és munkatársaim minden kedves ügyfelünkhöz kimegyünk és kimentjük a bajból, nem hagyunk cserben senki sem!

Autómentős munkánkat úgy végezzük, ahogy mi is szeretnénk ezt a szolgáltatást kapni, ha hasonló bajba kerülnénk. Ezért szolgáltatásaink színvonalát és az elénk helyezett mércét mindig szeretnénk magasan tartani, kombinálva rendkívül baráti olcsó árainkkal.

Ha felkeltettük érdeklődését szeretettel várjuk hívását a fenti telefonszámon, legyen akár nappal, vagy éjjel, ünnepnap vagy szünnap, bármikor hívhat bennünket a nap huszonnégy órájában.